![]() |
Як ви ставитесь до України ?
Завжди було цікао почути ваше ставлення до України і до нас Українців !
® Слава Нації |
А як треба ?
|
(:
|
Цитата:
|
Вот блин! А я думал украинский почти похож на русский... :)
|
Ставлю бакс шо до вечора цю тему закриють\видалять (:
|
я ответил добре)хоть и не совсем понял о чем речь)
|
Я ставлюся дуже та дуже добре! :)
Цікаво щось почути від росіян та людей іншої національності :) Слава Україні! |
Цитата:
|
Кто не вкурил:
Добре - это "хорошо" Погано - это "плохо" (: |
Ми всі по українськи добре говоримо. Отже не шифруйтеся. :) А ти по русськи говорити умієш?
|
Цитата:
я тока президента не оч он там дябил какойто нах! против россии гонит,за америкосов и грузинов впрягается... |
Es interesante, si cada uno escribe sobre la lengua materna todos comprenderán?
|
Цитата:
|
добре, а як жеж ?
не можу дати відповідь на останне запитання, тому що українець )) але вже кілька років живу за бугром .. ============================================ українцям прослухати обов'язково http://rapidshare.com/files/138784601/get.mp3.html |
Цитата:
(: (это перевод) |
und daЯ Thema derjenige anfingen?
|
Ура, тута є мої співвідчизники, це дуже цікаво) А я думав, що на аничаті тільки десяток десь)! СЛАВА УКРАЇНІ!
|
Glorie und
russischer |
А в чем суть вопроса? Как вы относитесь к Украине!? Что дает вид опроса - понять не могу..
|
Як я бачю тут якісь злі люди, навіщо голосувати за погано я не розумію, якщо хтось і голосує так відписуйте чому, бо ставлять незадумуючись.
ПИТАННЯ! Чому Українці більше розуміють Російську мову ніж Росіяни Українську? |
Er beliebt, Verhalten der Russen zu Ukrainern zu kennen
|
gjlfheqnt vtys rhfot l'lf =\
,eufu |
Цитата:
|
Ненька Україна,але я вважаю,що цю тему закриють,на жаль,але всім співвітчизникам - привіт,я люблю свою Україну ;)
|
А может вот так:
何が起きて、ここですか?モデレータどこですか? Или так? यहाँ क्या हो रहा है ? मॉडरेटर कहां है ? Вот еще: 什么事在这里出现?如果版主? Τι συμβαίνει εδώ; Όταν επόπτες; Che cosa sta succedendo qui? Dove i moderatori? Кто разберет что написал - с меня +4! ;) p.s. везде написан один и тот же текст... :D |
Цитата:
ВОПРОС! Почему Украинцы больше понимают Русский язык чем Россияне Украинский? HeRh ihn kennt |
Не надо никого оскорблять и грызться между собой. Даже не надо коментировать. Просто голосуйте (:
|
Стоп. Я не ставлю за мету відкрити свій розділ.
Просто цікавить ставлення до нас. Цитата:
|
Цитата:
Вот: Что сдесь Твориться? Где модератор? |
Und bald und Ukrainer
es nicht ist |
Кароче Київ рулюй
тему в топку |
Цитата:
|
Намана я к ней отношусь. Я в ней живу )))))))))
Тока политики у нас говно! их от не люблю соусем |
Що тут твориться де модератор?
Стукай стукай ) |
Цитата:
Тема создана по всем правилам в разделе "Болталка". Цитата:
|
Закрийте тему.
Закройте тему. Close Topic. Chiudere l'argomento. 閉じるトピックを表示します。 |
Ну тода давайте обсудим Юшенко?
я первый: он "Вася" |
к украине нормально отношусь, тока бесят вот такие украинцы как ТС. довайте заведем темы о том как кто относится к польше, беларусии, эстонии..
|
ТС das normale парень
|
| Время: 19:50 |