![]() |
Украинские оператори
На каком украинском оператору щьот можна зантать в минус ? Кто знает скажите пожалуста
|
Раньше было на юмс (щяс мтс) а щяс вроде нет такого.
|
можно писать на русском языке ? Насколько я понимаю официальный язык форума - русский.
|
немає таких :(
|
Цитата:
|
-=Victoris=-, вірно сказано!
|
Цитата:
|
А хто може зна чи можна в Билайни заганять в минус ?
|
Нельзя! Проверял, помню когдато заганял на джинс, ща незнаю...
|
Я що ж кажу umc заганяли .. Зараз це МТС
|
Цитата:
|
Перша національна українська тема!!!
|
Москалi прокляті набридли вже))
Зробіть український розділ. Англійський ж таки є |
купи пакет Life(лайфнах),то всьо залежить від того шо ти з ним будеш робити:сидіти в неті (я був на -100 гривен насидівся),чи звонити мля в закордон , шоп нах файно побалакати.
|
В Украине кроме мтс и юмс и билайна в минус не зайдешь, есть способы посылать запросы на сервер чтобы подключили любую услугу, у тебя на счету 0.0 подключиться услуга будет - 20 -100 в зависимости от стоимости услуги. Как и что делать не спрашивайте. А да еще на киевстаре можно.... вообще м в Украине почти на всем можно в минус попасть.
З.Ы. Вам от этого выгоды не будет. |
Це можливо майже у любого оператора мобiльного зв`язку, якщо ви контрактний абонент :)
|
а я вмію хрестиком вишивати
|
В мене Кієвстар контракт, я завжди в мінусах сиджу. А так - знаю що інетом можно в мтс та лайфі.
|
в мінус реально можна зайти, користуючись сім-картою оператора ДЖИНС!!!!!!!
брат насидівся в і-неті на -200грн!!!!!!!! :) |
мені здається, що на форумі взагалі невистачає УКРАЇНСЬКОЇ мови!!!!!!, хоч вона найкраща!!!!!!!!!!
|
Я ж кажу що потрібен свій розділ де будуть сидіти Українці.
Так буде краще. |
Піднімаю тему з українською мовою))
|
Цитата:
|
ну в болталке .... пусть стибутся... но если бы в тематическом разделе стоило бы поминусовать.... каждого по самое небалуй! Накуй вам москальские плюсиги..... мы вас от них избавим!!! 8)))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
цеее,по темі - якщо потрібно крутнути вконакті,як можна це зробити? точніше якими сімками можно загнати в мінус? лайф?
|
Цитата:
|
хохохо,а де ж його взяти? ))) самому платити не охота,а у когось "позичати" - не хочеться :D
|
Цитата:
|
Здоровенькi були!
|
привіт!
|
mr.The, можливо твоя адреса "Деревня скрыта в коді.. України" ??
Цитата:
|
от москалі блазні,зі своїми типу"замінусуємо",ну мінусуйте (:
|
Цитата:
|
| Время: 19:50 |