![]() |
УКРАИНЦЫ
ЛЮБІ ДРУЗІ (Ющенко ©)
ВІТАЮ ВСІХ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ. БАЖАЮ ЧИСТОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ,СМІХУ І ЖАРТІВ,АНЛИМНОГО ІНТЕРНЕТУ ТА ПРОСТО ЩАСТЯ. ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! ЗІ СВЯТОМ!!! P/s Я не за Ющенко.Это не агитация |
Зi святом любi друзi.
Пасиба что напомнили, кстати =/ |
УКРАЇНА НАЙКРАЩА !!!!
СЛАВА УКРАЇНІ !!!! СЛАВА ГЕРОЯМ !!!! ХАЙ СЛАВИТЬСЯ НЕНЬКА УКРАЇНА !!!!! !!!!УКРАЇНА ГОЛОВНЕ!!!!! |
Цитата:
|
Поздоровляю вас усіх з Днем Незалежності!
Рус: Поздравляю всех с днём независимости! Eng: I congratulate all on the day of independence! De: Beglckwunscht aller zu Tag der Unabhngigkeit! Fr: Complimente tout а jour indpendance! Lv: Apsveicu visus ar neatkarоbas dienu! =)) |
Хлопці-українці звалюєм звідси , нас москалі прогнали ))
|
По испански забыл написать
Felicito a todos los el día de la independencia ____________________________________________ Чёто мне подсказывает что СИЛА щас банан схватит |
Цитата:
|
Чем вам украинцы не нравятся?Я знаю очень много акуенных парней украинцев,в 100 раз лучше вас!СИЛА,ща тебя и н@пи3д9Т!Crash2 лучше бы просто свалил с этого топика-культурно!
|
Ахренеть
|
| Время: 18:11 |