ANTICHAT.XYZ    VIDEO.ANTICHAT.XYZ    НОВЫЕ СООБЩЕНИЯ    ФОРУМ  
Баннер 1   Баннер 2

ANTICHAT — форум по информационной безопасности, OSINT и технологиям

ANTICHAT — русскоязычное сообщество по безопасности, OSINT и программированию. Форум ранее работал на доменах antichat.ru, antichat.com и antichat.club, и теперь снова доступен на новом адресе — forum.antichat.xyz.
Форум восстановлен и продолжает развитие: доступны архивные темы, добавляются новые обсуждения и материалы.
⚠️ Старые аккаунты восстановить невозможно — необходимо зарегистрироваться заново.
Вернуться   Форум АНТИЧАТ > Оффтоп > Болталка

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра

Старый 24.11.2007, 22:01
Дрэгги
Moderator - Level 7
Провел на форуме:
4007686

причина - публикация непристойного материала на форуме.

Цитата:
I do a job of adding news to certain russian site with sex news and in order for those news to be most original I need to use some good source of these news, english source, so I'll just have to translate those news and post them on my site where they made me admin (I earn 30 $ a month this way just enough to pay for internet). So please help me. If posting sites is not allowed here better send me links on news sites you know in PM.

Basically I just need some english site with rather unique weird and original but short news related to sex etc.etc. Google search didn't help me find good relevant sites yet.

Instead of copy-pasting news from other russian sites translating some rare news from english ones will make news I post as admin more original and site will have more hits etc. So they'll even increase my salary. (site uses syste, similar to google ad sense). That's what I decided to simplify my job. Cuz rewriting news stolen from other russian sites is harder.
Этот пост меня похоронил - это посчитали непристойным материалом.

Кстати я специально почитал правила перед тем как писать эту просьбу и они не запрещали ничего подобного на форуме писать.